TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)

Otthonába hozzuk a tűz varázsát

Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár
Küldjön értékelést

Kültéri biokandallók

Miért válassza a Planikát?
Planika árkatalógusa
Ethanolos kandallók összefoglaló

Katalógusaink:

 

  • MINI KANDALLÓK BÁRMELY TÉRHEZAz asztali kandallók tökéletes kiegészítői minden udvarnak, terasznak vagy kertnek, és különleges hangulatot teremtenek a hosszú estéken. A kis méretnek és a hordozhatóságnak köszönhetően kandallóink univerzálisak, használatuk pedig kényelmes.
  • TŰZASZTALOK” BÁRMELY TÉRHEZTeremtsen egy olyan hangulatos helyet, amelyet az emberek szívesen körbeülnek. Asztalaink nemcsak szépek, hanem teljesen funkcionálisak is. A természetes lángok remekül díszítenek minden helyiséget, legyen szó beltérről vagy kültérről.
  • EGYEDI TŰZ KÜLTÉREN -Váltsa valóra saját szabadtéri dizájntervét a Planika biokandalló-betéteivel. Ez az egyedülálló megoldás szabad kezet ad Önnek az elrendezést illetően az Ön igényei és ötletei szerint. Díszítse a kinti teret természetes tűzzel.
  • KERTI KANDALLÓK A Planika korszerű biokandallói mesés hangulatot és természetes fényt teremtenek a szabadtérben. Mivel hordozhatók, bármikor átrendezheti a kandallók helyzetét. Élvezze a természetes lángokat természetes közegben!

Kültéri bioetanol kandallók

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.