TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)

Otthonába hozzuk a tűz varázsát

Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár

Kerámiabetétes kémény

A kerámiabetétes kéményekről fontos tudni, hogy külön alap szükséges hozzájuk, mivel egy kémény 700-1000 kg is lehet. 33 cm-es darabokból tetszőleges magasságú kéményt építhetünk.

  • Ingyenes házhozszállítással.

Tippek ha kedvező árú kéményt szeretne válassza:

  • vakolt kivitel
  • ékes megoldást
  • az esővédőt ha nem kéri akkor -5100 Ft

Az ékes megoldás (Montel) azt jeleni hogy a kerámia béléscsövet négy ék tartja a beton köpeny közepén, és a levegő a szigetelés. A Schiedelnél az SR típusok a légszigeteltek ott egy szigetelőanyag szál tartja középen kerámia béléstestet. Ezeket a típusokat vízteres kandallókhoz ill. kazánokhoz nem ajánljuk mert túlhűl bennük a füstgáz, ilyen esetben kőzetgyapottal végig szigetelt megoldást javaslunk.

 kemeny_keramia

 

Montel kéményrendszerek kedvezményes áron, kérje árajánlatunkat.
A Montel egy kerámiabetétes kémény, alternatívája lehet a Schiedel és Leier kéményeknek. A kémény előregyártott könnyített betonelemekből és samott kerámia elemekből épül fel. Ezek a kerámiaelemek ellenállnak a hőnek, savaknak, korróziónak és a nedvességnek. A kémény fő részeit a kéményben központilag elhelyezett samott béléscső, az ezt körülvevő könnyű beton köpenyelem, valamint a köztük lévő bezárt légréteg képezik.

A Montel kémény kiválóan alkalmas gáz, olaj, és szilárd tüzelésű atmoszférikus tüzelőberendezések füstgázának elvezetésére. A Montel kémények kiváló hőtani és mechanikai tulajdonságainak köszönhetően kielégítik a legszigorúbb építőipari előírásokat is és megfelelnek az erre vonatkozó szabványoknak.

A Montel kéményeket elsősorban szilárd tüzelésű kályhákhoz, kazánokhoz, cserépkályhákhoz és kandallókhoz ajánlják, esetleg olyan helyekre, ahol változhat a tüzelőanyag fajtája (tartalék kémények esetén).

schidel

Schiedel kéményrendszerek jelentős kedvezményekkel. Kérje ajánlatunkat.

Kémények

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.