TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)

Otthonába hozzuk a tűz varázsát

Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár

Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

A  Webáruházban történt rendelés során a távollévők között létrejött szerződésekre vonatkozó jogszabály -45/2014.(II.26. Kormány rendelet)- szerint a Megrendelőnek lehetősége van arra, hogy a vásárolt áru átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Elállás esetén cégünk haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül visszafizeti a Vásárló által megfizetett összeget, amennyiben a Vásárló a terméket visszaszolgáltatta.

Amennyiben a Vásárló a - 45/2014 (II.26.) Kormányrendeletben meghatározott- elállási joggal él, úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaszolgáltatni. A vállalkozásunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék esetén köteles a termékek ellenértékét a Vásárló részére megtéríteni, az eredeti számlák átadása ellenében.

Cégünk adott esetben követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatból eredő kárának megtérítését.

Reklamáció

A vásárolt termékkel, szolgáltatással kapcsolatos kifogását az alábbi módon intézheti:

  • Telefonon a fentiekben megadott számokon,

  • Cégünk központjába címzett levélben,  balint@kandallo.hu e-mail címen,

  • illetve nyitvatartási időben a bemutatótermekben.

 

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.