TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)

Otthonába hozzuk a tűz varázsát

Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár

Fizetési módok

Fizetési módok


Az árucikk mellett feltüntetett árak bruttó forgalmazási árak forintban.

A megrendelést a Forgalmazó külön levélben visszaigazolja.  A feltüntetett árak a beszerzési árak változásával módosulhatnak. A visszaigazolt ár jelenti a megállapodás alapját.

 A rendelést fogadó automata a rendelés beérkeztéről ad visszaigazolást. A rendelés befogadásáról, pontosításokról - teljesítés határidő, fizetési mód, esetleges szállítási költség stb - a cég képviselője külön levélben tájékoztatja a Megrendelőt.

A szerződés a teljes vételár, vagy annak megállapodás szerinti részének az átutalásával, illetve kifizetésével jön létre. A megrendelt termék a teljes vételár kifizetését követően kerül a Megrendelő tulajdonába.

A kandallók építését, fűtésszerelést,  a kémények kivitelezését előkészítés fázisában helyszíni  felmérés, egyeztetés előzi meg. A főbb műszaki, kivitelezési jellemzőket, végső árat,  megvalósítás határidejét külön, egyedi szerződésben rögzítjük.

A kandalló burkolatok feltüntetett ára nem tartalmazza a felépítés költségét. A természetes kövek, a márvány, gránit, mészkő,  színárnyalata, a rétegződés eltérő lehet, mely nem képezheti az utólagos reklamáció alapját.

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.