TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)
Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár

Wiktor 14 kW teljesítményű öntvény kandalló

A Wiktor egy 14 kW teljesítményű öntvény kandalló . Nagyobb tűztérrel és ezáltal nagyobb üvegfelülettel is rendelkezik, mint az előző betétek. A sűrű bordázásnak köszönhetően nagyobb felületen adja le a hőt az öntvény tűztér. Pillangószelepe  segítségével szabályozhatjuk a kéményhuzatot.  Rendelhető 200mm-es és 180mm-es füstcsőkimenettel is.

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 14 kW
  • Méret (szélesség/magasság/mélység): 70/51/42
  • Súly: 110 kg
  • Hatásfok: 70 %
  • Fűthető légtér: 120- 140 m3
  • Füstőcsonk: 180 /200 mm

5 év garancia!

339000 Ft
Értékelés:

Hő és Hangulat Egyesítve:

A Wiktor öntvény kandallóval a hatékony fűtés és a meghitt hangulat egyszerűen összeolvad. Ez a 14 kW teljesítményű kandalló tökéletes választás, ha egy olyan fűtési megoldást keres, amely nemcsak meleget ad otthonának, hanem vizuális élvezetet is nyújt.

Nagyobb Tűztér, Nagyobb Élvezet:

Wiktor tűztérének kiterjedtebb méretei azt jelentik, hogy több fa és tűzifát használhat, így hosszabb ideig élvezheti a lángok gyönyörű játékát. Az üvegfelület szintén nagyobb, így a látvány még impozánsabb lesz.

Hő Könnyedén:

Az öntvény tűztér sűrű bordázása a hő hatékonyabb leadását teszi lehetővé, így az egész helyiség meleg és kényelmes marad. Ezzel a kandallóval élvezheti a fűtés gazdaságosságát és hatékonyságát.

Kéményhuzat Szabályozása:

A kéményhuzatot a beépített pillangószelep segítségével könnyedén szabályozhatja, hogy mindig optimális égési körülményeket biztosítson. Ezáltal növelheti a kandalló hatékonyságát és teljesítményét.

Rugalmas Füstcsőkimenet:

Wiktor kandallónk rendelhető 200mm-es és 180mm-es füstcsőkimenettel is, így könnyedén illeszthető a meglévő kéményrendszeréhez.

Tegyen egy lépést előre a hatékony és stílusos fűtés felé a Wiktor 14 kW öntvény kandallóval. Élvezze a meleget, a hangulatot és a kényelmet egyetlen készülékkel!

Hasonló termékek
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.