TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)

Otthonába hozzuk a tűz varázsát

Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár

Vizes hődob Maxi

Hődob teljesítmény : 7-10 kW Vizes kandalló hődob maxi.

TECHNIKAI ADATOK: 

 

 
A kandalló hődobok méretei 65,2 x 38 cm
Hődob teljesítmény (füstgázhőmérséklettől függ) 7-10 KW
Vízköpeny űrtartalma 23,5 L

 

Tulajdonságok:

Garancia: 5 év

141000 Ft
Értékelés:

Hatékony Hőteljesítmény

A Vizes Hődob Maxi 7-10 kW teljesítményt nyújt, ami ideális a hatékony és egyenletes hőelosztáshoz. Ez a teljesítmény biztosítja, hogy otthona gyorsan és hatékonyan felmelegedjen.

Méretek és Kapacitás

A hődob méretei 65,2 x 38 cm, ami lehetővé teszi, hogy különböző méretű kandallókhoz illeszkedjen. A vízköpeny űrtartalma 23,5 liter, ami elegendő a stabil hőleadáshoz.

Tartós és Biztonságos

A Vizes Hődob Maxi kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot. A termék 5 év garanciával rendelkezik.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

A hődob egyszerűen telepíthető és karbantartható, ami megkönnyíti a használatát. A karbantartás egyszerűsége hosszú távon is megőrzi a termék hatékonyságát és megbízhatóságát.

Energiatakarékos Megoldás

A Vizes Hődob Maxi segít csökkenteni a fűtési költségeket, mivel hatékonyan hasznosítja a hőenergiát, így kevesebb tüzelőanyag szükséges a kívánt hőmérséklet eléréséhez.

Környezetbarát Választás

A termék környezetbarát megoldást kínál, mivel segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, miközben hatékonyan biztosítja a meleget.

Univerzális Alkalmazhatóság

A Vizes Hődob Maxi tökéletesen illeszkedik a legtöbb kandallóhoz, így széles körben alkalmazható különböző otthoni és kereskedelmi helyszíneken.

Kedvező Ár-Érték Arány

A termék kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy minőségi fűtési megoldást biztosítson megfizethető áron.

 

Hasonló termékek
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.