TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)

Otthonába hozzuk a tűz varázsát

Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár

Intelligens tűz!

Intelligens tűz!A családi vállalkozásként alakult Tűzvarázs Mérnökiroda Kft., illetve az általa jegyzett Kandallócentrum a biokandalló-technológiában világelső Planika automata kandallók hazai importőre. A lengyel cég magas minőségű, biztonságosan működtethető és számos innovációval bíró dizájntermékei nemcsak megjelenésükben, hanem technikai tudásukat tekintve is a jelenben a jövőről szólnak: kiválóan illeszkednek az okostechnológiákkal tervezett otthonokba és közösségi terekbe. A Smart Home System technológiával kompatibilis okos kandallók jellemzője, hogy az applikációjuk telefonról vagy egyéb számítástechnikai eszközről, távolról is irányítható, ezért nem csupán egyszerűen, de gazdaságosan is működtethetők.

Intelligens tűz!

A tűz különös hatással van az életünkre, ösztönösen barátságosabbnak érezzük azt a teret, amelyben tűz lobog. Ráadásul, ha egy olyan kandallóban ég, amelynek a látványa már önmagában is kimagasló vizuális élményt nyújt, ez az érzetünk jelentősen felerősödhet. Ennek is betudható, hogy nagyon sokan vágynak kandallóra – azonban mindeddig a megfelelő kémény hiánya lehetetlenné tette e vágy beteljesülését. Ám a Kandallócentrum által kínált bioetanollal működő készülékkel az álmok valóra válhatnak, köszönhetően annak, hogy ehhez a környezetkímélő technológiához nem kell kémény, így a kandallók olyan terekbe is beépíthetők, amelyek ezzel nem rendelkeznek.

Intelligens tűz!

A Kandallócentrum nemcsak a Planika dizájnkandallóit kínálja, hanem a jól ismert, hagyományos működésű kandallótechnológiákat is, így fa-, pelletes, elektromos és gázüzemű kandallókat, és ezekhez széles választékban kiegészítő tartozékokat, mások mellett kandallóburkolatokat, tűztereket, szellőzőrácsokat, valamint füstcsöveket is. Ám érdemes azt is tudni, hogy a hagyományos fás kandallók esetében a kémény szakszerű kialakítását, a régi kémények marását, béleléssel történő felújítását vagy az új, szerelt kémények kivitelezését is vállalja a cég, miként valamennyi fűtéstechnikához kapcsolódó komplett és magas színvonalú szolgáltatást. Helyszíni felméréssel, műszaki konzultációval, tervezéssel, illetve anyagbeszerzéssel és kivitelezéssel segíti a megrendelőket a döntésben, az optimális, az adott helyhez, igényekhez és anyagi lehetőségekhez alkalmazkodó kandalló kiválasztásában.

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.