TelefonszámSzékely Bálint  (+36 20 333 33 83)
TelefonszámSzékely Lajos  (+36 20 428 72 76)

Otthonába hozzuk a tűz varázsát

Kosár (0)
Az Ön kosara üres.
Összesen: 0 Ft
Kosár
Küldjön értékelést

beltéri biokandallók

 

Letölthető Planika nettó árlista 

Miért válassza a Planikát?
Ethanolos kandallók összefoglaló

Telepítési, használati útmutató FLA3, FLA3+

  • A TŰZ MINDEN OLDALRÓL LÁTHATÓGyönyörködjön a klasszikus dizájnban modern tűztechnológiával. Intelligens etanolos kandallóbetéteinkben a lángok minden oldalról nyitottak. Válasszon beltéri etanolos kandallót, amely sokoldalú megoldást jelent korlátlan elrendezési lehetőségekkel.

  • EGYOLDALAS ETANOLOS TŰZTEREK - A házzal rendelkező etanolos kandalló, amelyben elölről látszik a tűz, minden belső térnek eleganciát és meleget kölcsönöz. Ez a könnyen beépíthető betét azok számára lehet jó megoldás, akik klasszikus kialakítású beltéri etanolos kandallóra vágynak.

  • ALAGÚTAS MEGOLDÁS KÉTOLDALAS LÁTVÁNNYAL Átlátszó” etanolos kandallóink izgalmas és elegáns esztétikát kölcsönöznek bármely belső térnek. Egyedi kialakításuk megőrzi a vizuális kapcsolatot a terek között, és két helyiségben egyetlen benti etanolos kandallóval biztosítja a természetes lángok látványát.

  • KANDALLÓ KÉTOLDALAS TŰZLÁTVÁNNYAL Automata beltéri etanolos kandalló, amelynek kétfelől nyitott háza miatt a lángok még inkább láthatók. A fal végébe épített kandalló elülső és bal-/jobboldali nézete természetesen vonzza a tekintetet a helyiségbe, némi építészeti varázst csempészve a térbe.

  • A LEGSZÉLESEBB LÁTKÉPŰ BURKOLT KANDALLÓDobja fel a helyiséget egy háromfalú kandallóval a legizgalmasabb hatás érdekében. A klasszikus burkolatok közül ez a legnagyobb látványt nyújtó megoldás meleg, barátságos hangulatot és kellemes megjelenést teremt a helyiségben.

  • NYÍLT TEREK FELOSZTÁSÁRA -A Planika három oldalról nyitott etanolos kandallói egyedülálló és mutatós elemei a modern nappaliknak vagy más koncepciójú nyitott belső tereknek. Ez a modell felosztja a belső teret két külön helyiséget alakítva ki egyetlen beltéri etanolos kandallóval.

  • CSATLAKOZTATÁS UTÁN AZONNAL HASZNÁLHATÓ - Modern megoldás a maximális kényelem és a korlátlan elrendezési lehetőségek érdekében. A Planika Plug & Play szabadon álló beltéri etanolos kandallói csatlakoztatás után rögtön természetes tűzet produkálnak minden belső térben.

  • SZEMÉLYRE SZABOTT TŰZ Rövidebb vagy hosszabb? Mivel tudjuk, hogy ügyfeleinknek egyéni elképzelései is vannak, egyedi hosszúságú etanolos kandallóbetéteket is kínálunk kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően.

  • DIVATOS ASZTALOK TŰZZEL​ A belső környezetek feldobása érdekében a Planika létrehozott egy olyan modern benti asztalokból álló kollekciót, amelyek beépített égőkkel rendelkeznek. A funkcionális bútorok és a gyönyörű lángok eredeti kombinációja izgalmas központi elemet helyez a helyiségekbe.

Automata beltéri biokandallók

VIDEÓ GALÉRIA

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.